-11 C
Skopje, MK
петок, 18 јануари, 2019 г.
дома Храна - комбинации, рецепти

Храна - комбинации, рецепти

Нема мислења за прикажување

Одлични житарици – повеќе растителни влакна

За оптимална добросостојба е потребно секојдневно преку исхраната да внесуваме 25 грама растителни влакна и тоа од комбинирани извори (интегрални житарици, овошје и зеленчук)....