#21daychallenge

СТАНИ НАЈДОБРА ВЕРЗИЈА ОД СЕБЕ ЗА 21 ДЕН.
ПРЕДИЗВИКАЈ СЕ НА ПРОМЕНА !

ВратИ го телото во форма и освој парична награда!

Учествувај во нашиот проект #21daychallenge.
Учествуваат сите кои сакаат да направат промена на своето тело и да стекнат подобри навики во исхраната. 

Predizvik 21 den

КАДЕ, КОГА, КОЈ ?

 • Каде: секој од својот дом
 • Кога: почнува на 15ти март 2021 г., вторник и завршува по 21 ден на 4ти април 2021 г., недела. 
 • Кој може да учествува ?
  Секој што сака да се чувствува подобро, да намали килограми, да направи свој подобар спортски резултат и да изгледа подобро! Учесникот прави нарачка на програма за слабеење или за спортски резултат, во периодот од 01-ви до 15-ти истиот месец. Валидно учество се смета нарачка направена во тие 15 дена со испратени слики на 15-ти во месецот и дента после 21-виот ден.             

ШТО ДОБИВАШ ?

 • 24 часовна поддршка на FB и Viber група
 • 3 пати неделно онлајн Фит Клуб
 • Еднаш неделно онлајн Школа за правилна исхрана
 • Листа со здрави оброци
 • Можност да освоиш парична награда
 • Личен советник / Индивидуална поддршка од личен тренер за исхрана
 • Индивидуализиран план на оброци

КАТЕГОРИИ И НАГРАДИ

Сите учесници се делат во 2 групи. Група 1 за слабеење и Група 2 за спортски резултат.
Сите учесници имаат можност да освојат една од 3 награди во својата категорија.
Фондот за награди ќе биде објавен на првиот ден од предизвикот - 15ти март 2021.

Како се избираат победниците ? Како можеш да освоиш награда ?

 • Треба да имаш видлив резултат со трансформација на слика
 • Треба да имаш најголем % во намалена телесна тежина
 • Наградниот фонд се дели на 3 спортски резултати и 3 најдобри резултати за намалување на килограми.
  Прво место добива 50%
  Второ место добива 30%
  Трето место добива 20%

ПРАВИЛА

Сите правила за учеството што вклучуваат правила за регистрација, мерење, сликање и снимање на својата трансформација со упатства ќе ги добиеш по твоја пријава на твоја емаил адреса која ќе ја внесеш.

ПРИЈАВИ СЕ ВО ПРЕДИЗВИКОТ

РЕЗУЛТАТИ НА УЧЕСНИЦИ ОД ПРЕТХОДНИ ПРЕДИЗВИЦИ