profile-pic
Кармен и Сашо Михајловски President's Team, Скопје, Македонија

 

Заедно работиме скоро 30 години досега. И навистина сме благодарни што на време или на свои 22 години ја запознавме оваа деловна можност. Ја користиме константно и во целиот овој процес (или пат со Herbalife Nutrition) навистина ги остваривме сите наши соништа, желби. И навистина уживаме. И она што го посакуваме за сите кои сега влегуваат во Herbalife Nutrition е да за одредено време ги почуствуваат сите благодети што оваа деловна можност ја нуди, а тука сме ние како ментори со цела екипа од Македонија да ви помогнеме на тој пат во остварување на целите.

Start typing to see posts you are looking for.