РУБРИКА: ФИТ ФОРМА видеа

Стопи го салото со овие вежби во 5 минути

stopi go saloto, стопи го салото

Стануваш наутро, и … Стопи го салото со овие вежби во 5 минути.Во ритуалот додади 1 чаша вода, 1 часа чалоја и овие 5 минути. На овој начин го будиш телото, го активираш метаболизмот, го загреваш салото – го топиш. Бустираш енергија за цел ден. Практикувај ги барем 3 дена и увери се во разликата. [ … ]

Само 1 минута дневно.

Herbalife фитнес експертот, Samantha Clayton ги пренесува своите омилени мали вежбички. Потребно ти е само 1 минута да се раздвижи и да создадеш сопствена енергија. Замени го грицкањето со 1 минута раздвижување, и почувуствувај ја разликата.

Во мода оваа есен: врти хулахоп по дома

Дали знаете дека во мода оваа есен е вртење хулахоп по дома ? Кога веќе не можеме редовно да вежбаме надвор, во природа, на кеј, на планина, пред се заради временските услови – ладничко е, можеме да настинеме и сл., мораме да си го најдеме чарето. Најмногу затоа што знаеме дека секојдневната-редовна физичка активност е [ … ]

Имаме ли редовни 5 минутки за вежбање секој ден ?

Имаме ли редовни 5 минутки за вежбање секој ден ? Секојдневието на повеќето од нас е испреплетено со куп различни дневни обврски, најчесто врзани со работата до пладне, а потоа со семејството попладне. И често, недостасува време за редовно вежбање – одење на тренинг некаде, со некого, … Да, полесно е кога имаш обврска да [ … ]