РУБРИКА: Промоции

Летна игра – сликни-сподели-гласај

Летна игра - сликни-спдели-гласај

Oд денес започна нашата игра „Сликни-сподели-гласај“ на нашата FB страница ????. Вклучете се уште денес за да влезете во играта за наш подарок. ????  За оваа игра победникот ќе добие дури 3 подароци од нас. Што треба да направиш за да учествуваш ? Нашата летна игра започнува денес. Што треба да направиш за да учествуваш: [ … ]