25 C
Skopje
понеделник, 26 август, 2019 г. | Телефон за нарачка на производи 078246811

Сознанија на психолозите за пешачењето

пешачење
Поттикнати од податоците кои говорат за тоа дека пливачите и џогерите чувствуваат подобрување на својата емоционална состојба благодарение на редовната физичка активност, психолозите испитале како пешачењето влијае врз расположението. Активност со која илјадници луѓе секојдневно се обидуваат да го подобрат своето здравје. Наодите потврдија дека постои двонасочна врска помеѓу физиологијата на телото и чувствата. На пример,...
error: Содржината е заштитена !