26.7 C
Skopje
петок, 19 јули, 2019 г. | Телефон за нарачка на производи 078246811

Само 1 минута дневно.

Herbalife фитнес експертот, Samantha Clayton ги пренесува своите омилени мали вежбички. Потребно ти е само 1 минута да се раздвижи и да создадеш сопствена енергија. Замени го грицкањето со 1 минута раздвижување, и почувуствувај ја разликата. http://www.youtube.com/embed/2Wzbky3Bw_k
error: Содржината е заштитена !