29 C
Skopje
петок, 19 јули, 2019 г. | Телефон за нарачка на производи 078246811

Во мода оваа есен: врти хулахоп по дома

Дали знаете дека во мода оваа есен е вртење хулахоп по дома ? Кога веќе не можеме редовно да вежбаме надвор, во природа, на кеј, на планина, пред се заради временските услови - ладничко е, можеме да настинеме и сл., мораме да си го најдеме чарето. Најмногу затоа што знаеме дека секојдневната-редовна физичка активност е...

Имаме ли редовни 5 минутки за вежбање секој ден ?

Имаме ли редовни 5 минутки за вежбање секој ден ? Секојдневието на повеќето од нас е испреплетено со куп различни дневни обврски, најчесто врзани со работата до пладне, а потоа со семејството попладне. И често, недостасува време за редовно вежбање - одење на тренинг некаде, со некого, ... Да, полесно е кога имаш обврска да...

Само 1 минута дневно.

Herbalife фитнес експертот, Samantha Clayton ги пренесува своите омилени мали вежбички. Потребно ти е само 1 минута да се раздвижи и да создадеш сопствена енергија. Замени го грицкањето со 1 минута раздвижување, и почувуствувај ја разликата. http://www.youtube.com/embed/2Wzbky3Bw_k
error: Содржината е заштитена !