Дали и ти :

 • Бараш идеја за бизнис со разработен систем ?
 • Сакаш да стартуваш свој нов бизнис и да уживаш во целосна независност и слобода ?
 • Посакуваш бизнис со стартни минимални трошоци ?
 • Или пак ти треба дополнителна хонорарна заработка во месец ?
 • Бараш работа без шеф ?
 • Сакаш да добиваш признанија за сработеното, награди и бонуси ?
 • А сега сето ова го немаш и немаш идеја како да го овозможиш за себе ? За своите деца ?

Можеби:

 • Си вработен/а без опција за напредување
 • Не си доволно платен за твоето знаење, вештини, искуство
 • Заврши факултет, не наоѓаш работа во својата професија
 • Заработката која ја имаш е недоволна за да врзеш крај со крај во месец
 • Знаеш дека вредиш повеќе и бараш промена за свој поквалитетен живот.

Дознај ги можностите и привилегиите кои ги користат илјадници наши соработници.
Информациите ги добиваш после твојата пријава подолу.

Што можеш да очекуваш од нашата соработка:

 • Исплата според сработено, без ограничувања, со бонуси, награди, признанија. Користиме признат и докажан план за исплата, според докажан маркетинг план, проучуван на Харвард универзитетот како еден од најчесните во светот. Во секторот на директна продажба сме меѓу најдарежливите.
 • Комплетна обука – основа за успех – онлајн настани за сите алатки во работењето, настани во живо организирани од компанијата, систем на менторство и тимска соработка и поддршка.
 • Најдобри производи – производите кои ги ќе ги препорачуваш се научно засновани и спаѓаат меѓу најдобрите во светот. Производите даваат резултати, а резултатите се клуч за твојот успех.
 • Интернационален бизнис – постоиме повеќе од 40 години во над 90 држави. Милиони луѓе успеаа да го подобрат својот квалитет на живот токму од професијата и системот на работа кој ти го нудам.

Дали си подготвен/а за ваков lifestyle ?

Кои се можностите и привилегиите ?

 • Можност да бидеш претприемач.
 • Можност да изградите бизнис од вашата страст за здрава исхрана и здрав начин на живот.
 • Изор да бидете сам свој шеф и сами да си го креирате работното време.
 • Шанса да бидете флексибилни и да си ја обезбедите иднината.
 • Вештини за да развиеш сопствен бизнис за своја финансиска и временска слобода и независност.
 • Информации како профеисонално да изградиш свој тим; ќе учиш од професионалци со искуство од повеќе од 30 години.
 • Можност за профит и бонуси од 4 главни начини: малопродажба, големопродажба, ројалитети, бонуси и платени одмори.

Од која компанијa ќе бидеш дел ?

Во ex-Yu државите имаме преку 1000 членови во нашиот тим од 18-60 години

Тоа се обични луѓе, кои посакале подобро да се хранат, да постигнат своја подобра верзија, невработени / вработени / сопственици на бизниси. Заедничко за сите е што посакале здрав и активен начин на живот исполнет со уживање, без финансиски грижи и стресови, и слобода нормално да уживаат во својот живот. Поголемиот дел сме веќе финансиски слободни, кои уживаат да патуваат, да се дружат и да се забавуваат, и да го пренесуваат своето знаење и искуство на други како и тие да креираат свој подобар живот.

Поради проширување на работењето во Македонија, Србија, Босна, Хрватска, Словенија, Германија, Австрија, Италија и САД, потребни ни се нови соработници. Не е потребно предзнаење и работно искуство.

Ти си на потег !

“Your success is only limited to your own imagination and your hard work!” ~ Mark Hughes

Ја прифатија можноста и раскажуваат за својот успех

profile-pic
Кармен и Сашо Михајловски President’s Team, Скопје, Македонија

Заедно работиме скоро 30 години досега. И навистина сме благодарни што на време или на свои 22 години ја запознавме оваа деловна можност. Ја користиме константно и во целиот овој процес (или пат со Herbalife Nutrition) навистина ги остваривме сите наши соништа, желби. И навистина уживаме. И она што го посакуваме за сите кои сега влегуваат во Herbalife Nutrition е да за одредено време ги почуствуваат сите благодети што оваа деловна можност ја нуди, а тука сме ние како ментори со цела екипа од Македонија да ви помогнеме на тој пат во остварување на целите.

profile-pic
Гордана Крстановска GET Team 2.5k, Скопје, Македонија

Економист сум по професија, со работно искуство од 18 г. на факултет. Пред 14 години кога барав промена ги сретнав овие фантастични производи по препорака на моја колешка направив промена. На мојот прв резултат ги добив своите први клиенти. На тој начин сватив дека можам со препорака на она од што сум задоволна да си обезбедам дополнителен приход, тие 100 евра за мене значеа промена на квалитет на живот бидејќи работев за просечна плата од 250 евра месечно. И така, препорачувајќи ги овие фантастични производи и можноста која што ја нуди компанијата Herbalife Nutrition се создаде задоволен тим од членови и клиенти, не само во Македонија туку насекаде низ свет. Пред 6 години, нормално, си дадов отказ за да се посветам на ова што го живеам и го сакам. Во просек Herbalife Nutrition ми исплаќа 5000 евра месечно. Меѓутоа она што е подрагоцено за мене е тоа што начинот на живот во оваа компанија, работата од дома, можноста да нема лимити, да нема ограничувања и оваа слобода којашто ја имам за мене навистина нема цена.

profile-pic
Мартин Стоевски GET Тeam, Крива Паланка, Македонија

Јас сум дипломиран криминалист, бев кратко време инспектор во полициска станица меѓутоа воопшто не си го видов животот да работам од 9 до 17, во 4 смени, празници, делници за 24.000 ден. плата. Во тој момент кога јас дадов отказ од таква „сигурна државна стабилна работа“ сите околу мене ме правеа луд, забеган, ми го испрале мозокот, како и да е. Меѓутоа денеска, сите тие луѓе ми велат „Еее, имаше среќа, ти се погоди на тебе“. Затоа што начинот живот и слободата која имам денес за себе и своето семејство, никој од нив ја нема. Уживам во секој момент и во секој ден, помагајќи им на луѓето подобро да се хранат и подобро да заработуваат, а за тоа компанијата Herbalife Nutrition месечно ме исплаќа и повеќе од надпросечно за Македонија.

profile-pic
Горан Димитровски World Тeam, Скопје, Македонија

По професија сум дипломиран инженер и менаџер. Немав никакво предзнаење со исхрана и мрежен маркетинг пред да се запознаам со Herbalife Nutrition. Се’ што знам и користам денес научив во системот на обука. Се започна со мојата желба да намалам килограми и да си ја подобрам исхраната. Мојот најнов резултат од пред 2 и пол години е -30 кг. Решив да се вратам на добрите и правилни навики и мојата дневна рутина која си ја практикував. Продолжив да го препорачувам мојот резултат и начинот на кој го направив. Инаку, јас сум вработен во класичен систем на работа од 8 до 16, ова е моја дополнителна работа. Со оваа активност од 1-2 часа дневно, најчесто попладне, заработувам во просек помеѓу 400 и 500 евра месечно.

profile-pic
Бојана Андонова GET Team, Неготино, Македонија

Со Herbalife Nutrition се започнав за да намалам на килограми а останав да промовирам здрав и активен начин на живот. Откако јас намалив 7 кг и мојот сопруг 18 кг, околината го препозна нашиот резултат, и така почнавме да го работиме Herbalife иако не ни беше во план. Бидејќи јас и мојот сопруг доаѓаме од приватниот сектор и имаме сопствени бизниси. Со Herbalife најмала заработка во месец ни е $долари а најголемата заработка 6000 евра, а месечните заработки ни се над 1500 евра.

Забелешка:
Приходите се однесуваат на прикажаната личност (или примери) и не претставуваат просек и се провизии засновани на купување производи од Компанијата од страна на Членови во долните линии. Опишаните приходи се однесуваат на лисцата што се меѓу врвните 1% Членови на Herbalife Nutrition.

Пријави се за инфо состанок