Контакт

Драго ми е што си тука 🙂

Дел сум од неверојатен тим тренери за исхрана, посветен да помогнеме секому да се храни поздрав, да биде поздрав и подобро да заработува. Креираме заедно здрава заедница од позитивни, енергични и динамични фанови на правилна исхрана, активен животен стил и велнес.

Се што правиме е забавно

Не има од целиот свет, во над 96 земји. Поттикнуваме проактивност, дружење забава и позитивен активизам. Не досадуваме никому, не ти правиме притисок да мораш да правиш нешто. .

Можеш и ти да бидеш член од нашиот тим, од најголемата заедница на ентузијасти за велнес. Искористи ги можностите кои се нудат, пријави се тука за да ги запознаеш сите можност и привилегии.

Добиваш мотивација, поддршка, совети за твоја промена

Ќе добиеш куп поддршка од мене и сите тренери го нашиот тим кои се обучени од светски експерти за исхрана, и од врвни бизнис лидери. Водиме проекти во кои секој добива многу, а се што вложува се 2 работи – исхрана и свое време.

Пријави се за инфо состанок за еден од нашите проекти:

Следи ме на социјални мрежи

Strava Facebook Strava

Испрати прашање и свои интереси според прашањата од формуларов

* indicates requiredВнеси го твојот емаил *Име *Град во кој живееш *Телефон за контакт Прашање

Што би сакал/а да постигнеш

Верувај, никогаш нема да добиваш информации од мене кои не ги посакуваш. Ниту, пак, ќе те контактира доколку тоа не го посакуваш.Овој формулар е наменет само со една цел: ДА ТИ ПОМОГНАМ.

Поздрав,ГоранБрој за контакт: +389 74 246801