Успешно се пријавивте во националниот предизвик за губење тежина

Да, успешно го пријавивте своето учество во националниот предизвик за губење на тежина. Потврда за Вашата пријава Ви испративме и на Вашата пријавена емаил адреса.

Што е следно ?

Ве контактираме веднаш на оставениот телефон и емаил за потврда.
И тераме по чекорите наведени на претходната страна.

Не се грижете, ќе Ве водам низ процесов.

И чекаме да дојде 8ми 🙂 Да се заангажираме за своето најдобро издание и достигнување на целите кои ќе си ги поставиме на самиот почеток. И да, да си освоиме и награда покрај признанието и личното задоволство.

Одиме …

Тоа сум јас 🙂
Горан Димитровски
+389 74 246801