WellnessMK.com – challenge yourself

[ux_slider type=”fade” infinitive=”false” freescroll=”true” hide_nav=”true” bullets=”false” timer=”5000″ visibility=”hidden”] [ux_banner height=”500px”] [text_box text_color=”dark” width=”40″ width__sm=”60″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”95″ position_y=”50″ bg=”rgba(255, 255, 255, 0.86)” depth=”3″]

Main Headline

Smaller Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

[button text=”Primary”] [button text=”Secondary” style=”outline”] [/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=”600px” visibility=”hidden”] [text_box style=”circle” width=”40″ width__sm=”60″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”90″ position_y=”50″ bg=”rgb(0, 119, 192)” depth=”3″]

НауЧИ

Лесни, практични и применливи

Навики кои ќе ти направат промена и ќе ти помогнат да ја постигнеш својата цел

[button text=”ПРИЈАВИ СЕ” color=”white” style=”outline” link=”https://wellnessmk.com/shkola/”] [/text_box] [ux_image id=”19093″ image_size=”medium” width=”20″ lightbox=”true” animate=”fadeInUp” position_x=”100″ position_y=”0″] [/ux_banner] [ux_banner height=”600px” bg=”13253″ bg_size=”original” bg_overlay__sm=”rgba(0, 0, 0, 0.3)” bg_pos=”35% 23%” parallax=”3″ visibility=”hidden”] [text_box style=”circle” hover=”bounce” width=”40″ width__sm=”94″ scale=”80″ padding=”0px 20px 0px 20px” animate=”fadeInLeft” position_x=”0″ position_x__sm=”50″ position_y=”50″ position_y__sm=”50″ text_depth=”1″ bg=”rgb(1, 119, 191)”]

Слабеење, без гладување

СОЗДАДИ СВОЈА НАЈДОБРА ВЕРЗИЈА

Со наша помош, поддршка, совети, програма за исхрана, постигни ги своите цели. Забавно, со многу ентузијазам, енергија и воља за уште подобра сопствена верзијиа.

[button text=”Стартувај сега !” color=”white” size=”xlarge” radius=”99″ link=”https://wellnessmk.com/tvoj-detalen-velnes-profil/”] [/text_box] [ux_image id=”19093″ image_size=”medium” width=”20″ lightbox=”true” animate=”fadeInUp” position_x=”100″ position_y=”0″] [/ux_banner] [ux_banner height=”600px” bg=”4777″ bg_size=”original” bg_overlay__sm=”rgba(0, 0, 0, 0.3)” bg_pos=”35% 23%” parallax=”3″ visibility=”hidden”] [text_box style=”circle” hover=”bounce” width=”42″ width__sm=”94″ scale=”80″ padding=”0px 20px 0px 20px” animate=”fadeInLeft” position_x=”50″ position_x__sm=”50″ position_y=”50″ position_y__sm=”50″ text_depth=”1″ bg=”rgb(247, 124, 0)”]

ДИЕТА ЗА БРЗО СЛАБЕЕЊЕ

„Дај ми диета за брзо слабеење!“ е најчестото барање, пуста желба на секој. Најчесто затоа што дошол зорт ради прослава некоја (матура, свадба, крштевка, годишнина, именден, слава), а уште почесто затоа што облеката која си ја имаме по дома веќе ни е тесна.

Имаме диета за брзо – здраво слабеење.
Диетата се состои во следните 3 чекори – 3 дена:

[button text=”Пријави се тука и стартувј со својата диета за брзо слабеење” color=”white” size=”larger” animate=”fadeInDown” radius=”99″ depth=”2″ depth_hover=”1″ expand=”0″ link=”https://wellnessmk.com/tvoj-detalen-velnes-profil/”] [/text_box] [ux_image id=”19093″ image_size=”medium” width=”20″ lightbox=”true” animate=”fadeInUp” position_x=”0″ position_y=”100″] [/ux_banner] [ux_banner height=”600px” bg=”19809″ bg_pos=”0% 0%” visibility=”hidden”] [text_box style=”circle” width=”40″ width__sm=”60″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”90″ position_y=”50″ bg=”rgb(0, 119, 192)” depth=”3″]

НауЧИ

Лесни, практични и применливи

Навики кои ќе ти направат промена и ќе ти помогнат да ја постигнеш својата цел

[button text=”ПРИЈАВИ СЕ” color=”white” style=”outline” link=”https://wellnessmk.com/shkola/”] [/text_box] [ux_image id=”19093″ image_size=”medium” width=”20″ lightbox=”true” animate=”fadeInUp” position_x=”100″ position_y=”0″] [/ux_banner] [/ux_slider] [row visibility=”hidden”] [col span__sm=”12″] [ux_video url=”https://youtu.be/v3JTwj49X5E”] [/col] [/row] [ux_image_box img=”20150″ image_width=”70″ visibility=”hidden”]

A title

Image Box text

[/ux_image_box] [section label=”Section with box left” bg_color=”rgb(228, 228, 228)” padding=”59px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”] [row style=”large” v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”15px 15px 15px 15px” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” depth=”2″ depth_hover=”5″] [ux_image id=”20513″] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”]

Добредојде …

И јас сум фан на правилна исхрана и активен животен стил и велнес како и ти. Дел сум од тим на позитивни, енергични и проактивни членови на компанијата Herbalife Nutrition од преку 96 земји кои брои преку 5 милиони. 

Кажав ДА на Herbalife пред 15 години, кога за прв пат ги пробав производите, направив резултат со намалени 25 кг. И од тогаш до денес, целото мое семејство и јас со уживање појадуваме правилен појадок.

[/col] [/row] [row style=”large” v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”]

Што има тука за тебе ?

Привилегии и можности кои се феноменални, инсипиративни, мотивирачки, привлечни и достапни за секого без разлика на возраст, пол, раса, место на живеење. Шанса за лична промена, твое најдобро издание преку поквалитетна исхрана, подобри навики во исхраната и подобри заработки.

Од мене и целиот Herbalife Nutrition тим на членови добиваш влез во целосно разработен online систем на мотивација, поддршка, менторство и едукација за остварување на твоите цели со исхраната и заработките.

[/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”15px 15px 15px 15px” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” depth=”2″ depth_hover=”5″] [ux_image id=”20515″] [/col] [/row] [row style=”large” v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”15px 15px 15px 15px” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” depth=”2″ depth_hover=”5″] [ux_image id=”20516″] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”]

Заедно формираме поздрава заедница

И ти и јас ја имаме истата шанса во нашите животи – можностите кои ни доаѓаат можеме да ги искористиме или да ги пропуштиме. И, ако си отворен за информации, немаш его, си подготвен / а да учиш и да се подобруваш, тогаш и твојот успех е неизбежен.

Учејќи да се храниш поздраво и правејќи свој резултат, стануваш обучен тренер за исхрана. Го препорачуваш твојот резултат, твојата програма за исхрана и план на оброци на секој кој ти е драг и сакаш да му помогнеш. Го користиш online системот за поддршка и проектите 21 дневен фит предизвик, Школа за исхрана, Fit Camp, Академија за членови и Академија за супервизори. 

[/col] [/row] [row] [col span__sm=”12″] [title style=”center” text=”ТИ ИЗБИРАШ” tag_name=”h2″] [row_inner] [col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

<a href='https://www.freepik.com/vectors/car'>Car vector created by freepik - www.freepik.com</a>

ПОЗДРАВО И ПОПРАВИЛНО ЌЕ СЕ ХРАНИШ

На расополагање ти се сите наши проекти преку кои ќе подобриш исхрана, ќе стекнеш здрав и правилни навики, ќе направипш свој резултат.

Да, ќе уживаш во својот процес на промени и ќе бидеш горд/а на своето ново издание.

И ако само ова е твоја желба, запознај се со нашите проекти и пријави се за учество.

[button text=”21 ДЕН ПРЕДИЗВИК” style=”shade” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ expand=”true” icon=”icon-star-o” icon_pos=”left” link=”https://wellnessmk.com/21daychallenge/”] [button text=”ШКОЛА ЗА ИСХРАНА” style=”shade” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ expand=”true” icon=”icon-checkmark” link=”https://wellnessmk.com/shkola/”] [/col_inner] [col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

<a href='https://www.freepik.com/vectors/car'>Car vector created by freepik - www.freepik.com</a>

ЌЕ ГИ КОРИСТИШ СИТЕ МОЖНОСТИ И ПРИВИЛЕГИИ

Компанијата Herbalife Nutrition ни нуди, а ние избираме. Така е од сам почеток, повеќе од 41 година. Ни нуди природна, растителна, дехидрирана здрава храна практично спакувана и лесна за употреба. Вкусна, во стотици различни комбинации за да секој ден ни биде интересен.

Ни нуди и можност за дополнителна заработка и сопствен бизнис без шефови и лимити.

[button text=”БИДИ ИНФЛУЕНСЕР ЗА ИСХРАНА” style=”shade” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ expand=”true” icon=”icon-user-o” link=”https://wellnessmk.com/rabota-biznis/”] [/col_inner] [/row_inner] [/col] [/row] [/section] [row] [col span__sm=”12″] [title style=”center” text=”САКАМ САМО HERBALIFE NUTRITION ПРОИЗВОДИ ЗА МЕНЕ” tag_name=”h2″] [button text=”КЛИКНИ ТУКА И НАПОЛНИ КОШНИЧКА” color=”secondary” style=”shade” padding=”0px 20px 0px 20px” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ expand=”true” icon=”icon-shopping-cart” icon_pos=”left” link=”https://wellnessmk.com/shop”] [title text=”Совети за подобра исхрана” tag_name=”h2″ visibility=”hidden”] [blog_posts style=”default” type=”grid” grid=”7″ depth=”1″ depth_hover=”2″ orderby=”rand” visibility=”hidden”] [/col] [/row] [row v_align=”equal” padding=”30px 30px 30px 30px” depth=”2″ depth_hover=”5″] [col span__sm=”12″] [title style=”center” text=”MOJOT РЕЗУЛТАТ”] [testimonial image=”20179″ image_width=”180″ pos=”center” name=”Горан Димитровски” company=”тоа сум јас”]

Го постигнав својот рекорд од 140 кг. и својата најслаба здравствена состојба во животов. Донесов одлука и се вратив на правилните и здрави навики во исхраната. Веднаш заменив 2 главни оброци со шејк, уфрлив чај во појадокот, по ручекот, и преку ден, додадов и омега, мултивитамини и cell activator во секојдневната исхрана. Започнав да пешачам.

Вкупно стопив 30 кг. Сега Имам многу повеќе енергија, многу повеќе сум витален, имам подобар сон, исчезнаа проблемите со желудочни киселини, замастен црн дроб, болки во колената и кичмата.

[/testimonial] [/col] [/row] [ux_stack visibility=”hidden”] [ux_image_box style=”default” img=”13253″ image_radius=”100″]

СЛАБЕЕЊЕ БЕЗ ГЛАДУВАЊЕ !

СОЗДАДИ СВОЈА НАЈДОБРА ВЕРЗИЈА

Со наша помош, поддршка, совети, програма за исхрана, постигни ги своите цели. Забавно, со многу ентузијазам, енергија и воља за уште подобра сопствена верзијиа.

[ux_image id=”19093″ image_size=”medium” width=”20″ lightbox=”true” animate=”fadeInUp”] [/ux_image_box] [ux_image_box]

A title

Image Box text

[/ux_image_box] [ux_image_box]

A title

Image Box text

[/ux_image_box] [/ux_stack] [row label=”ГАЛЕРИЈА ИСКУСТВА” visibility=”hidden”] [col span__sm=”12″] [title text=”Искуства со слабеење на наши клиенти” tag_name=”h2″ visibility=”hidden”] [ux_gallery ids=”15890,15900,15899,4570,4569,4568,4567,4566,4565,4564,4563,4560,4551,4552,4553,4554,4555,4556,4558,4559,4557,4550,4549,4548,4547,4546,4545,4543,4542,4526,4529,4537,4538,4539,4540,4541″ style=”shade” columns=”6″ visibility=”hidden”] [/col] [/row] [title text=”Изјави” tag_name=”h2″ visibility=”hidden”] [ux_slider freescroll=”true” parallax=”3″ visibility=”hidden”] [ux_banner height=”378px” bg=”19622″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.68)” bg_pos=”79% 68%”] [text_box width=”78″ width__sm=”100″ position_x=”50″ position_y=”50″] [testimonial image=”9148″ image_width=”142″ name=”Јана” company=”Facebook”]
 
Шејкот го пијам од бебе и ми е супер омилено чоколадо. Сега имам 9 години и ми е супер.
[/testimonial] [/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=”378px” bg=”18604″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.68)” bg_pos=”79% 68%”] [text_box width=”78″ width__sm=”100″ position_x=”50″ position_y=”50″] [testimonial image=”9148″ image_width=”20″ name=”Марта Димовска-Стефановска” company=”Google My Business”]
Огромна позитивна промена во моето здравје, уште првите денови намалување на килограмите и во обем, неверојатен напливна енергија и исчезнување на заморот. Одличен посветен тим кој дава несебична поддршка во патот кон подобрување на здравјето. Производите се вкусни и ќе задоволат сечиј вкус. Ако целта Ви е слична со мојата, тогаш сте на вистинското место.
[/testimonial] [/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=”378px” bg=”19039″ bg_size=”medium” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.68)” bg_pos=”53% 41%” video_visibility=”visible”] [text_box width=”78″ width__sm=”100″ position_x=”50″ position_y=”50″] [testimonial image=”9147″ image_width=”142″ name=”Дафина Николовска” company=”Facebook”]

Живееме динамично и под стрес, луѓето имаат многу информации околу исхраната, но немаат време за себе. Затоа една ваква страница може да им помогне подобро да се организираат околу исхраната и здравите животни навики.

[/testimonial] [/text_box] [/ux_banner] [ux_banner height=”378px” bg=”19533″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.68)” bg_pos=”79% 68%”] [text_box width=”78″ width__sm=”100″ position_x=”50″ position_y=”50″] [testimonial image=”9148″ image_width=”142″ name=”Влатко Митов” company=”Facebook”]

Вистински простор за ваква тема. Браво! Секој што го интересира здрава храна би требало да ја посети и прегледа.

[/testimonial] [/text_box] [/ux_banner] [/ux_slider] [title text=”За нашиот тим” tag_name=”h2″ visibility=”hidden”] [row label=”ЗА НАШИОТ ТИМ” visibility=”hidden”] [col span=”4″ span__sm=”12″]

Ние сме позитивни, енергични и динамични фанови на правилна исхрана, активен животен стил и велнес. 

Не има од целиот свет, во над 96 земји. Биди и ти член на најголемата заедница на ентузијасти за велнес. Искористи ги можностите кои се нудат.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″]

Се што правиме е забавно.

Не досадуваме никому, не ти правиме притисок да мораш да правиш нешто. Те поттикнуваме преку дружење, забава и позитивен активизам, да учествуваш во растење на своите вредности и вредностите на нашата заедница.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″]

Добиваш мотивација, поддршка, совети за твоја промена

Ќе добиеш куп поддршка од нашите тренери кои се обучени од светски експерти за исхрана, како и од останатите членови на нашата заедница.

Пријави се и дознај повеќе за нашите проекти поврзани со слабеење, правилен начин на исхрана и активен животен стил. 

[/col] [col span__sm=”12″] [ux_video url=”https://youtu.be/GRTM80QLCvA” height=”50%”] [/col] [/row] [ux_banner height=”40%” bg=”8957″ bg_size=”original” bg_color=”#f77c00″ bg_pos=”48% 36%” parallax=”3″ video_visibility=”visible” visibility=”hidden”] [text_box width=”41″ width__sm=”82″ position_x=”95″ position_x__sm=”50″ position_y=”50″ position_y__sm=”50″]

ДИЕТА ЗА БРЗО СЛАБЕЕЊЕ

„Дај ми диета за брзо слабеење!“ е најчестото барање, пуста желба на секој. Најчесто затоа што дошол зорт ради прослава некоја (матура, свадба, крштевка, годишнина, именден, слава), а уште почесто затоа што облеката која си ја имаме по дома веќе ни е тесна.

Имаме диета за брзо – здраво слабеење.
Диетата се состои во следните 3 чекори – 3 дена:

[button text=”Пријави се тука и стартувај со својата диета за брзо слабеење” color=”white” radius=”99″ depth=”1″ depth_hover=”4″ link=”https://wellnessmk.com/tvoj-detalen-velnes-profil/”] [/text_box] [ux_image id=”4777″ width=”50″ position_x=”0″ position_y=”50″] [/ux_banner] [row label=”НОВОСТИ ОД HERBALIFE NUTRITION” visibility=”hidden”] [col span__sm=”12″] [title text=”Новости од Herbalife Nutrition” tag_name=”h2″ margin_top=”20px”] [blog_posts style=”normal” columns=”3″ columns__md=”1″ cat=”516″ image_height=”56.25%” visibility=”hide-for-medium”] [/col] [/row] [row] [col span__sm=”12″] [title style=”center” text=”Испрати прашање” tag_name=”h2″]


[/col] [/row]