Ако сакате да ја регулирате тежината, линијата производи на Herbalife за регулирање на тежината, што е научно поткрепена, е развиена за да ви помогне на ефикасен начин да ја регулирате тежината во комбинација со активен начин на живот.

Попаметни ужини

Печена соја

1,080 ден

Наменски производи

Herbalifeline® Max

1,210 ден
1,390 ден2,640 ден

Додатоци за подобрена исхрана

Cell Activator

1,670 ден

ЗДРАВО СТАРЕЕЊЕ

Herbal Aloe концентрат

1,930 ден

Основна исхрана и Формула 1

Протеински напиток во прав PDM

2,660 ден

ЗДРАВО СЕМЕЈСТВО

Правилен појадок

5,490 ден