Се прикажуваат сите 2 резултати

Напредна програма – за комплетен третман на своето тело

Сетот вклучува:
  • 1 x Формула 1 шејк
  • 1 x Инстант енергетски напиток (вкус лимон или праска)
  • 1 х Aloe напиток - концентрат
  • 1 x Растителни влакна
  • 1 x Протеински додаток
  • 1 x Протеински плочки - чоколатца
Сетот ти овозможува правилен појадок за период од 1 месец. Со други зборови, 1 чаша чај со алое + 1 шејк секое утро. Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Напредна програма – за чекор понапред

Сетот вклучува:
  • 1 x Formula 1 Herbalife шејк
  • 1 x Thermojetics чај (вкус лимон или праска)
  • 1 х Aloe напиток - концентрат
  • 1 x Растителни влакна
Сетот ти овозможува правилен појадок за период од 1 месец. Со други зборови, 1 чаша чај со алое + 1 шејк секое утро. Битно: со нарачување на овој производ изјавуваш дека не си член на Herbalife и не си користел/а производи најмалку една година. Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801