Формула 1 шејк со вкус на Café Latte

2,200 ден

Заменски оброк за регулирање на тежината со извонреден вкус на Café Latte, што помага за намалување и регулирање на телесната тежина*. Богат е со протеин што придонесува за одржување и раст на мускулната маса. Ф1 со вкус на Cafe Latte содржи совршено урамнотежени витамини и минерали, но и масти.

Ф1 со вкус на Cafe Latte е направен од состојки што одговараат за вегани, има природна боја и природни ароми и не содржи глутен.

Богат и кремаст шејк што може да се подготви за секунда; обезбедува одличен урамнотежен висококвалитетен протеин и неопходни микронутриенти и макронутриенти.

Формула 1 шејк со вкус на Cafe Latte Formula 1 sejk so vkus na cafe latter
Формула 1 шејк со вкус на Café Latte

2,200 ден