Вкусен, здрав заменски оброк – Формула 1 шејк со вкус на Cookie Crunch

2,200 ден

Богат и кремаст шејк што може да се подготви за секунда; обезбедува одличен урамнотежен висококвалитетен протеин и неопходни микронутриенти и макронутриенти.

Формула 1 шејк со вкус на cookie crunch formula 1 sejk so vkus na cookie crunch
Вкусен, здрав заменски оброк – Формула 1 шејк со вкус на Cookie Crunch

2,200 ден