Вкусен, здрав заменски оброк – Формула 1 шејк со вкус на Strawberry Delight

2,200 ден

Пробајте го нежниот вкус на овошно задоволство со новиот заменски оброк за регулирање на тежината со вкус на Strawberry Delight*. Новата Ф1 со вкус на Strawberry Delight содржи состојки што одговараат за вегани и не содржи глутен, вештачки бои и ароми.

Зошто да не го пробате овој практичен и хранлив појадок со Ф1 со вкус на Strawberry Delight: Додајте 2 лажици Формула 1 со вкус Strawberry Delight + 2 лажици Протеински напиток во прав во вода и ќе добиете здрав појадок што може да го носите со себе!

* За регулирање на тежината: Тежината може да се намали со ограничување на калорискиот внес во исхраната во која наместо два класични оброци во денот ќе изедете два заменски оброци. Два оброци во денот заменете со вкусен шејк и изедете еден хранлив класичен оброк.

Богат и кремаст шејк што може да се подготви за секунда; обезбедува одличен урамнотежен висококвалитетен протеин и неопходни микронутриенти и макронутриенти.

Формула 1 шејк со вкус на Strawberry Delight Formula 1 sejk so vkus na Strawberry Delight
Вкусен, здрав заменски оброк – Формула 1 шејк со вкус на Strawberry Delight

2,200 ден