Формула 1 шејк со вкус на Café Latte

2,200 ден

Богат и кремаст шејк што може да се подготви за секунда; обезбедува одличен урамнотежен висококвалитетен протеин и неопходни микронутриенти и макронутриенти.

Cafe Latte Formula 1 шејк
Формула 1 шејк со вкус на Café Latte

2,200 ден