25 C
Skopje
понеделник, 26 август, 2019 г. | Телефон за нарачка на производи 078246811
Home Регулирање на тежината Основна исхрана и Формула 1 Kомплекс витамини и минерали за мажи Формула 2

Kомплекс витамини и минерали за мажи Формула 2

1,020 ден

 • Целосна нутриционистичка поддршка, со сите 24 клучни нутриенти,
  меѓу кои и микронутриенти, коишто телото не може да ги создаде или
  не ги создава во доволни количини.
 • Создаден е специјално за мажи и жени со цел да ја обезбеди оптималната
  количина витамини и минерали што му е потребна на телото.
 • Развиен од стручњаци за исхрана и поткрепен од проверена наука.

Опис

Со Формула 2 комплексот од витамини и минерали лесно ќе ги внесувате 24 нутриенти што му се потребни на телото. Содржи соодветна количина од неопходните витамини и минерали за да ги задоволи дневните здравствени потреби на мажите.

Главни придобивки

Имунолошки систем

Содржи витамин А и витамин Ц за нормално функционирање на имунолошкиот систем.

Мускулна функција

Содржи магнезиум за нормално функционирање на мускулите.

Метаболизам на енергија

Содржи рибофлавин што придонесува за нормален метаболизам во кој се ослободува енергија.

Ментални перформанси

Содржи пантотенска киселина што придонесува за нормални ментални перформанси.

 1. Индивидуализиран според здравствените потреби на мажите.
 2. Обезбедува оптимална количина од клучните нутриенти што му се потребни на телото.
 3. Исполнува 71 тврдење одобрено од страна на ЕУ.
 4. Развиен од стручњаци за исхрана и поткрепен со наука.
 5. Формулиран да делува во комбинација со вашиот омилен Формула 1 шејк.

Како може да ви помогне?

Овој производ е создаден специјално за мажи и претставува целосна нутриционистичка поддршка, со сите 24 клучни нутриенти, меѓу кои и есенцијални микронутриенти, што телото не може да ги создаде или не ги создава во доволни количини. Комплексот од витамини и минерали е дизајниран така што
на телото му ги дава сите потребни нутриенти.

Препорачана употреба

 • 1 до 2 таблети дневно со оброци.
 • За максимален ефект во секојдневната исхрана користете го производот заедно со хранливиот Формула 1 шејк на Herbalife. Ако пиете 2 шејка на ден, земајте една брикета дневно, а ако пиете еден шејк на ден, земајте две брикети.
formula-2-vo-kombinacija-so-formula1
Формулиран да делува во комбинација со вашиот омилен Формула 1 шејк
error: Содржината е заштитена !