Инстант енергетски напиток со вкус на лимон

1,390 ден

  • Нискокалоричен освежителен напиток со зелен и црн чај.
  • Го подига нивото на енергијата во организмот.
  • Ги подобрува ефектите на физичката активност.
  • На природен начин го поттикнува процесот на согорување на мастите и масните наслаги во организмот и нивното претворање во глукоза – енергија потребна на клетките (процес на термогенеза).
  • Се препорачува на секој оној што е изложен на зголемен напор, а посебно на спортисти поради стимулативниот ефект што го има оваа смеша од билки. Секоја чаша од овој растителен напиток содржи доза кофеин соодветна на еден филџан кафе.
Инстант енергетски напиток со вкус на лимон
Инстант енергетски напиток со вкус на лимон

1,390 ден