Тhermojtetics чај – инстант енергетски напиток

1,390 ден2,640 ден

  • Го подига нивото на енергијата во организмот.
  • Ги подобрува ефектите на физичката активност.
  • На природен начин го поттикнува процесот на согорување на мастите и масните наслаги
  • Се препорачува на секој оној што е изложен на зголемен напор, а посебно на спортисти
Исчисти
Инстант енергетски напиток со вкус на лимон
Тhermojtetics чај – инстант енергетски напиток