Маска за прочистување од глина и нане

1,026 ден

Оваа богата, кремаста маска од глина го има апсорбирачкиот и тонизирачкиот ефект на бентонитот со што ги отстранува нечистотиите и ги апсорбира вишокот маснотии.

Маска за прочистување од глина и нане

1,026 ден