Напредна програма – за комплетен третман на своето тело

9,024 ден 8,100 ден

Сетот вклучува:

  • 1 x Формула 1 шејк
  • 1 x Инстант енергетски напиток (вкус лимон или праска)
  • 1 х Aloe напиток – концентрат
  • 1 x Растителни влакна
  • 1 x Протеински додаток
  • 1 x Протеински плочки – чоколатца

Сетот ти овозможува правилен појадок за период од 1 месец.
Со други зборови, 1 чаша чај со алое + 1 шејк секое утро.

Битно: со нарачување на овој производ изјавуваш дека не си член на Herbalife и не си користел/а производи најмалку една година.

Напредна програма – за комплетен третман на своето тело

9,024 ден 8,100 ден