Вкусен, здрав заменски оброк – Формула 1 шејк без соја, лактоза и глутен

2,400 ден

Богат и кремаст шејк што може да се подготви за секунда; обезбедува одличен урамнотежен висококвалитетен протеин и неопходни микронутриенти и макронутриенти.

formula 1 bez soja laktoza i gluten формула 1 шејк без соја лактоза и глутен
Вкусен, здрав заменски оброк – Формула 1 шејк без соја, лактоза и глутен

2,400 ден