Guarana

1,240 ден

Herbalife® Guarana содржи кофеин од семе од гуарана во прав. Одличен производи за спортисти – пред и за време тренинг, за подобра концентрација, повеќе енергија.

Секоја брикета содржи 800 мг органски произведена Гуарана и 32 мг кофеин во природен облик, измешана со оранжов пеко-традиционале црн чај со фин и богат вкус (кој, за разлика од други извори на кофеин, не е агресивен за органите за варење на храната).

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Guarana, гуарана
Guarana

1,240 ден