Herbal Aloe концентрат

1,930 ден

Создаден од листот на алоја вера, Herbal Aloe концентратот е освежителен напиток што содржи сок од алоја вера и на водата ѝ дава освежителна цитрусна нота.

Исчисти
Herbal Aloe концентрат
Herbal Aloe концентрат