Правилен појадок

Комплетно избалансиран оброк во чаша, со само 200-250 калории, за одлична енергија преку денот, утринска детоксификација и подобар имунитет. Комплетот е за 1 месец или 30 оброци.

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Исчисти
pravilen pojadok правилен појадок
Правилен појадок