Вкусен шејк – пита од јаболка

Го обожуваш вкусот на пита од јаболка ? Еве ти рецепт овој вкус да го уживаш секој ден, со инстант шејк оброк.

Но овој рецепт е многу поразличен од питата со јаболка, по состав, по калории, многу поздрав. Ќе ти помогне и да останеш фокусиран на своите цели за својата форма. Да, ќе уживаш во кремастиот и вкусен шејк за само неколку секунди, со блендирање на состојките на следниов начин.

Состојки:

Споделете го вкусов со сите блиски, и очекувајте следни вкусни рецепти .

Related posts