Дај ми диета за брзо слабеење!

Најчесто барање, пуста желба на секој. Најчесто затоа што дошол зорт пред некоја прослава (матура, свадба, крштевка, годишнина, именден, слава), а уште почесто затоа што облеката која си ја имаме по дома веќе ни е тесна.
 

СТАРТУВАЈ, СЕГА !

ПОЈАДУВАШ ПРАВИЛНО ?

Правилната исхрана започнува наутро – веднаш штом се разбудиме. А појадокот е клучен оброк за топ фит форма и одлична енергија.
 

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Нешто за нас

Live Your Best Life !

Помагаме секому да создаде подобри навики и рутини за здрав и активен начин на живот. И така – во група и тим, заедно до своите цели за поквалитетен lifestyle.

На почетокот, пред 17 г., сами посакавме промена. Барајќи како, дознавме за Herbalife. Посакавме повеќе информации за тоа што се нуди оваа компанија, а што можеме да искористиме ние за нас. Видовме, слушнавме, запознавме други од Хрватска, Србија, Босна, Македонија, Италија, и препознавме можност за нас. Си рековме, кога можат тие, можеме и ние ! И …

Тука сме и денес. И натаму ја шириме мисијата за здрав и активен начин на живот, за постојан раст и личен развој, за креирање на свој lifestyle по своја мерка. Споделуваме со секој, а го подучуваме секој што ќе ја препознае истата можност за себе која ја видовме ние за нас.

А се што е потребно за да уживаш и ти во своја подобра верзија и свој личен развој е – да се вклучиш на платформата која веќе 43 години им помага на луѓе да го живеат својот најдобар живот.

Како започна се ?

Започнав заради вишок 30 кг. телесна тежина, кои ги стопив за 1 година, а останав заради можностите кои нуди Herbalife: здравје, виталност, енергија, креирање на сопствен бизнис и креирање на свој живот по своја мерка.
Денес, со голем тим од Македонија и други држави, помагаме секому да го живее својот живот најдобро!

Горан Димитровски
Личен тренер

Лична трансформација

РЕЗУЛТАТИ

Лесно е да стопиш килограми. Има стотици начини како можеш да го постигнеш тоа.

Но, дали и ќе го задржиш својот резултат или ќе ти се случи јо-јо па ќе ги вратиш изгубените, дури и ќе додадеш нешто плус ? 

Нашата магична формула:
Едноставно и забавно.

За старт помагаме секому да ја подобри својата дневна рутина со исхраната, да ја балансира храната и да постигне оптимални нутритивни вредности за своето тело. А при тоа  и да изгради здрави навики.

И, кога ќе даде препорака на тоа што го прави и ќе раскаже за својот и резултатите на другите во нашиот тим – да биде награден/а и одлично платен/а – ќе профитира.

ПредСо нас, сега !
ПредСо нас, сега !
ПредСо нас, сега !
ПредСо нас, сега !
ПредСо нас, сега !
ПредСо нас, сега !

Како Ви помагаме

Едноставно за пратење, а моќно за користење за свој резултат - нашата платформа е гаранција за резултат !

1. ПРЕДИЗВИКАЈ СЕ НА ПРОМЕНА

Инспирираме и поттикнуваме на променана навики за добро здравје и поквалитетен живот. Целите полесно се постигнуваат во група и со ментор.

2. НУТРИТИВНИ ОБРОЦИ

Преку соработката со својот тренер за исхрана добивате план за исхрана со кој ги задоволувате дневните нутритивни потреби на совето тело.

3. ЕДУКАЦИЈА

Добивате 1 на 1 препораки и совети од својот тренер, но и онлајн и офлајн едукација за исхрана во нашата Школа за правилна исхрана. Достапна е едукација и од врвни светски нутриционисти.

4. ЛИЧЕН ТРЕНЕР

Секој има свој личен тренер за исхрана кој е достапен 24/7 за секое прашање, дилема, препорака. Ве води во процесот на промена и Ве менторира, со цел да го постигнете посакуваниот резултат.

5. ПОДДРШКА И ИНСПИРАЦИЈА ОД ЗАЕДНИЦА

Светските истражувања покажуваат дека многу полесно е да секој да ја постигне својата цел и резултат во група која ја води ментор, отколку кога сам/а прави по свое или по напишани инструкции.

6. ЗДРАВ И АКТИВЕН LIFESTYLE

И исхраната и физичката активност и правилно и доволни пиење вода, и доволно сон во денот, се клуч за целосен wellness. Сето ова, во дневната рутина е гаранција за општа добросостојба.

Рекоа за нас

Издвоивме неколку изјави од стотиците испратени до нас. Наши пријатели со неверојатни трансформации,
кои ни ја дадоа довербата и веруваа и во себе и во нас.

Започнав од љубопитност, сакав да бидам дел од овој проект и оваа група за поддршка.
Quite an inspirational 10-day challenge. It is comprehensive - from the community, a coach that you can ask anything, and a set of exercises to follow. And it is also a lot of work on the mindset - which is always the hardest. I got my energy back in 10 days, and I think I will continue following what I've learned from this challenge.
Не можам да поверувам, не само што почнав слабеам, туку и се вратив на ролерки на кеј. Огромна позитивна промена во моето здравје, уште првите денови намалување на килограмите и во обем, неверојатен напливна енергија и исчезнување на заморот. Одличен посветен тим кој дава несебична поддршка во патот кон подобрување на здравјето. Производите се вкусни и ќе задоволат сечиј вкус. Ако целта Ви е слична со мојата, тогаш сте на вистинското место.
Започнав за да се уверувам дека навистина функционира овој начин на исхрана. Борбата со многу здравствени проблеми ме правеше скептична во почетокот,но првичните одлични резултати ме прават пресреќна. Одличното влијание на мојата здравствена состојба е показател за чистотата на производите и нивното органско потекло, затоа секому кој има проблеми со алергии ги препорачувам овие производи.
Најдобри ! Ви благодарам за поддршката ! Се знаеме одамна, сама посака, со јасна цел и свое зошто. Се знаеме одамна, сама посака, со јасна цел и свое зошто. 👍 Целосно посветена на создавање свои нови подобри навики и своја подобра исхрана, и своја најдобра верзија. И 👉 веднаш член 👉 full програма, секојдневно планирање на оброци, и 👉 -3 кг и многу во обем, нема подувано меше и едноставно убаво се чувствува. И сите околу неа ја прашуваат како 🙂
„👍 Целосно посветена на создавање свои нови подобри навики и своја подобра исхрана, и своја најдобра верзија. И 👉 веднаш член 👉 full програма, секојдневно планирање на оброци, и 👉 -3 кг и многу во обем, нема подувано меше и едноставно убаво се чувствува.“

Брзи совети и препораки