Врската за поставување нова лозинка ќе биде испратена на вашата адреса за е-пошта.

Вашите лични податоци ќе бидат искористени само за процесот на нарачка на производите преку овој сајт, и другите улслови назначени во нашата полиса за приватност.

Со регистрацијата на овој сајт креираш профил кој ќе ти овозможи: - да ги направиш нарачка на производи - да ги разгледаш цените на производите - да добиваш новости на твоја емаил адреса - промоции и акции, новости за наши тековни проекти Што треба да направиш за да си регистрираш профил ? Кликаш на копчето „РЕГИСТРАЦИЈА“, за да лево ти се отвори поле да си внесеш твоја емаил адреса. Внесуваш, а потоа проверуваш емаил со твојата лозинка за најава. И доколку штиклираш „Се пријавувам (опционално), ќе знаеме дека сакаш да ги добиваш нашите мејлови за новости. И, да, кликаш на зеленото копче „РЕГИСТРАЦИЈА“. И толку 🙂 Стануваш дел од нашата заедница која е со една мисија - заедно создаваме свој поквалитетен живот преку подобра исхрана, подобро здравје, за поквалитетен живот.
Регистрација