РУБРИКА: Uncategorized @mk

Одбројуваме: 4 дена до првата FITBOOM група резултати

ОДБРОЈУВАМЕ За 4 дена стартува првата FITBOOM група.ПРАВИШ СВОЈА НОВА ФИТ ФОРМА ЗА 10 ДЕНА РЕЗУЛТАТИ СЕ НАШЕ МОТОПридружи ни се на www.slabeenje.mk Зошто да се приклучиш ? За да стопиш 2-4 кг за 10 дена За да воведеш нови навики за поздрав и поквалитетен живот За да направиш резултат и да го задржиш доживотно [ … ]

WellnessTips #1 Што е диета, диети по портали, личен советник за исхрана

Што е диета, диети по портали, личен советник за исхрана… И уште неколку важни поенти во нашата прва епизода на нашиот podcast #WellnessTips. Соработувајте со нас во креирањето и пренесувањето на кратки корисни совети. Слушни совети и практикувај, со подобри секојдневни навики до подобар изглед, повеќе енергија, подобри заработки. Пишете ни на [email protected]