Супер што си тука. Задржи го своето внимание и резервирај си место.

ПОГЛЕДНИ ГО ВИДЕОТО И ДОЗНАЈ КАКО МОЖЕШ ДА СТАНЕШ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ КОЈ БРОИ НАД 4000 ЛУЃЕ ОД ЦЕЛ СВЕТ.

Што ќе добиеш ?

 • Можност да бидеш претприемач.
 • Можност да изградите бизнис од вашата страст за здрава исхрана и здрав начин на живот.
 • Изор да бидете сам свој шеф и сами да си го креирате работното време.
 • Шанса да бидете флексибилни и да си ја обезбедите иднината.
 • Вештини за да развиеш сопствен бизнис за своја финансиска и временска слобода и независност.
 • Информации како профеисонално да изградиш свој тим; ќе учиш од професионалци со искуство од повеќе од 30 години.
 • Можност за профит и бонуси од 4 главни начини: малопродажба, големопродажба, ројалитети, бонуси и платени одмори.

Кои сме ние ?

Во ex-Yu државите имаме преку 1000 членови во нашиот тим од 18-60 години.

Тоа се обични луѓе, кои посакале подобро да се хранат, да постигнат своја подобра верзија, невработени / вработени / сопственици на бизниси. Заедничко за сите е што посакале здрав и активен начин на живот исполнет со уживање, без финансиски грижи и стресови, и слобода нормално да уживаат во својот живот. Поголемиот дел сме веќе финансиски слободни, кои уживаат да патуваат, да се дружат и да се забавуваат, и да го пренесуваат своето знаење и искуство на други како и тие да креираат свој подобар живот. 

5 МЕГА ТРЕНДОВИ

Сега е вистинското време да ни се приклучите во нашиот тим. Можноста за успех станува се поголема заради неколку глобални мега трендови кои се како никогаш досега директно во релации со нашата цел.

Претприемачите секогаш ги препознаваат потребите на луѓето и работат посветено за да ги одговорат на тие потреби. Основачот на нашата компанија, Mark Hughes, уште во 1980-тата година ги препозна трендовите поврзани со нашите нутритивни потреби. Оттогаш до денес, проценотот на луѓе со покачена телесна тежина на глобално ниво драстично се зголеми, а се појавија и дополнителни потреби - луѓето живеат подолго, трошоците за здравствена заштита се зголемуваат, а луѓето од сите возрасти бараат претприемачки можности.

Ние имаме решение за овие големи, глобални мега трендови. И тоа значи дека Вие и Вашиот тимсте добро позиционирани за успех во иднина.

"Your success is only limited to your own imagination and your hard work!" ~ Mark Hughes

ГРАДЕТЕ СВОЈ БИЗНИС НИЗ ПРОВЕРЕН СИСТЕМ

ОБУКИ                       ЗА ЧЛЕНОВИ

За производите, за бизнисот,

за личен раст, за финансиска слобода

АЛАТКИ ЗА УСЛУГИ  НА КЛИЕНТИ

      

Клиентите влегуваат во проверен

online и off-line систем на поддршка

WEB СТРАНИЦИ                       ЗА ПОДДРШКА

       

Herbalife Nutrition

Web страници и online групи

ЕДИНСТВЕНИ СО ЗЛАТЕН СТАНДАРД НА ПАЗАРОТ

 • Ниски почетни трошоци
 • Гаранција за поврат на пари
 • Јасни и транспарентни информации за бизнис можноста и за привилегиите
 • Писмено одобрување од ваша страна
 • Јасни чекори во поглед на набавка на производи и деловни активности

Ја прифатија можноста и раскажуваат за својот успех

Marc Stanley

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eaiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Дали Вие ?

 • Možeš li ispuniti sve što si sebi obećao?
 • Da li si zadovoljan kvalitetom svog života?
 • Imaš li vremena da se baviš stvarima koje voliš?
 • Da li si obezbedio svoju starost?
 • Živiš li život iz svojih snova?
 • Ako je na bar jedno pitanje odgovor NE,
 • TI SI NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME!

Ако барем на едно од овие прашање одговорот е НЕ,
ВИЕ СТЕ НА ПРАВОТО МЕСТО ВО ПРАВО ВРЕМЕ !

© 2017 Sales Landing Page. All rights Reserved

©2021 braveworldteam.com
Privacy Policy | Terms of Service | Earnings Disclaimer
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

 

IMPORTANT EARNING DISCLAIMER: *Earnings and income representations made by team of online-myworld.com, and advertisers/sponsors (collectively,) are aspirational statements only of your earnings potential. These results are not typical and results will vary. The results on this page are OUR results and from years of testing. We can in NO way guarantee you will get similar results. Please understand our results are not typical. The average person who follows any “how to” information gets little to no results. We are using these references for example purposes only. Your results will vary and depend on many factors …including but not limited to your background, experience, and work ethic. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. If you’re not willing to accept that, this is not for you.

 

INCOME DISCLAIMER
The braveworldteam.com website and the information it contains includes business and marketing systems and strategies and other business advice for entrepreneurs. Although this information is based on actual experience and results implementing said strategies,  and braveworldteam.com make NO implied or expressed guarantee of results. Even with flawless implementation of said strategies, there are far too numerous factors at play… All beyond an individual’s control, that could hinder results. Please use your discretion when deciding to start your business, and please understand that you assume all financial risk and potential expense for any decisions you make in this respect.

Start typing to see posts you are looking for.
Shop
My account