Школа за правилна исхрана – воведен час

Еј, супер што си тука. Ја примивме твојата пријава, проверувај емаил почесто следниве денови за да навреме го зачуваш линкот за следниот час од нашата Школа за правилна исхрана.

Во нашиов проект. Школа за правилна исхрана може да се вклучи секој, возрасни, деца, сите твои роднини и пријатели. Присуството во школата е бесплатно за секој.  

Секој понеделник во 21:00 ч. – половина час на 6 различни теми, нашиот тим советници ве едуцира.6 предавања со клучни информации за да си креираш добри навики за здрав и правилен начин на исхрана.

Погледни го воведниот час

БЕСПЛАТНО

СИГУРНИ РЕЗУЛТАТИ  СО СЕКОЈА ПРОГРАМА

за сите

Да, учеството е бесплатно за сите !

Можеби ти изгледа чудно, но нашата цел е да овозможиме бесплатна едукација за сите од сите возрасти и да помогнеме во подобрување на прехранбените навики. Силно веруваме дека секој, со наша поддршка и совети, може да направи своја подобра верзија и да ја постигне својата цел. 

Тука си, а не си пријавен ? Без гајле.Пријави се за да ги проследиш сите 6 часа

Одбројуваме до следниот час