Што добивам ?

Одлични практични информации за правилен начин на исхрана во комбинација со факти за храната, нутриентите, процесите во нашето тело кои директно влијааат на тоа како се чувствуваме, како изгледаме, каква енергија имаме, каков ни е имунитетот и која ние здравствената кондиција.

Добиваш и многу позитивна енергија, дружење со енергични и амбициозни ентузијасти за здрав и правилен начин на исхрана, потоа мотивација за старт на процес за своја подобра верзија. 

А доколку одлучиш да стартуваш со промени, добиваш и програма за исхрана лично прилагодена за тебе, твој личен тренер кој ти е на располагање 24/7, online систем за поддршка преку FB и Viber групи.

Можам да повикам и пријатели ?

Секако, да. Овој наш проект е за сите кои ги познаваме. Сите ние се храниме и на сите ни требаат правите информации. Особено на нашите деца.

Во денешно време, сме препллавени со информации и избор на храна. Затоа е и овој наш проект: да помогне секому.

Се прашуваш што треба да направиш за да се приклучат и сите што ги знаеш ? Едноставно, сподели го овој линк и упати ги да се пријават на копчето подолу. И толку 🙂 

Колку трае ?

6 недели - 6 различни теми за исхраната. Ќе научиме за појадокот, за мастите, за протеините, за јаглехидратите, за тоа како да јадеш во ресторан без грижа на совест, и што да правиш во супер маркет а да избереш добри намирници кои ќе ти помогнат да направиш подобра своја верзија.

6 недели - 1 час неделно, во понеделник во 21:00 online на ZOOM. Се пријавуваш подолу, следиш мејлови и се вклучуваш.

На часовите ќе учиме и од искуства на другите. Да, практично знаење пренесено од наш тренер е една работа, но втора а по важност прва е како и што направил како тебе и направил резултат.

Треба ли да купувам производи ?

Секако дека треба да купуваш храна и вода. Да, ќе купуваш и натаму 🙂 Се шегувам, но ако прашањево те наведува на дилемата дали мораш да купиш производи кои ќе ти ги препорачам, одговорот е едноставен, не.

Ниту мора ниту треба. Секој од нас лично избира што ќе конзумира секој ден, барем 5 пати на ден. Наша цел, со нашиов проект, е да ти помогнеме барем малку подобро да ги трошиш своите пари и барем малку подобро да се храниш. Малите промени, секогаш ги прават големите разлики во тоа како се чувствуваме, како изгледаме, каква енергија имаме.

Приклучи се во школата

Учеството е бесплатно за тебе и сите од твоето семејство и твоите пријатели. Регистрирај се и сподели го линков.

БЕСПЛАТНО

СИГУРНИ РЕЗУЛТАТИ  СО СЕКОЈА ПРОГРАМА

за сите

Да, учеството е бесплатно за сите !

Можеби ти изгледа чудно, но нашата цел е да овозможиме бесплатна едукација за сите од сите воздрасти и да помогнеме во подобрување на прехранбените навики.
Силно веруваме дека секој, со наша поддршка и совети,
може да направи своја подобра верзија и да ја постигне својата цел. 

Искуства на учесници во школата

Учествував во Школата, стартував по препорака на мојот тренер за исхрана. Добив мотивација, поддршка, одлична позитивна енергија од целата група со која се натпреварува за подобар резултат. И научив. Но, најважно, сменив многу свои навики. И си симнав -12 кг и 40 см во обеми. 

Големо фала на мојот тренер и проектот што го смисливте: кога можев јас со мојата суета, его и инат, да направам резултат, може секој.

Катерина од Скопје

Ми изгледаше невозможно да останам до крај во сите 12 недели од Школата, па затоа барав многу изговорик да не се приклучам. Мојот тренер за исхрана беше стрплив и упорен со своите препораки и совети. По изгубените 4 кг во првиот месец, ми стана јасно дека сум во прави раце и се вклучив во Школата. Ми помогна да останам доследна на мојата одлука за промени во моите навики за исхрана.

Верица од Тетово

Спортски тип сум и си знаев, поточно мислев дека знам сe' што ми треба. Прифатив препорака за Herbalife Nutrition програма, но Школата ми изгледаше смешно, и одбивав да се приклучам. Видов многу резултат на  учесници, спортисти професионалци, и си реков: тука има нешто и за мене. Тоа што го научив во оваа Школа не го знаев и не го сретнав никаде во секоја прочитана книга и на интернет.

Благодарам за можноста.

Никола од Битола, фудбалер

Пријави се за во школата за да го проследиш воведниот час