Tag: пешачење

  • пешачење

    Сознанија на психолозите за пешачењето

    22/03/2019
    Поттикнати од податоците кои говорат за тоа дека пливачите и џогерите чувствуваат подобрување на својата емоционална состојба благодарение на редовната…