Слабеење без гладување – здраво и правилно. Целосен велнес !

[section padding__sm=”0px” border=”1px 0px 1px 0px” border_color=”rgba(0, 0, 0, 0.13)” visibility=”hidden”] [ux_banner_grid height=”617″ width=”full-width” depth=”1″] [col_grid span=”4″ span__sm=”12″] [ux_banner bg=”21829″ bg_pos=”12% 37%”] [text_box width=”100″ width__sm=”98″ scale=”135″ position_x=”50″ position_y=”95″ bg=”rgba(247, 124, 0, 0.221)”] [ux_text font_size__sm=”0.75″ text_align__sm=”center”]

ЗАПОЧНИ ГО ДЕНОТ СО ПРАВИЛЕН ПОЈАДОК

[/ux_text] [button text=”НАРАЧАЈ” color=”white” style=”underline” size=”xlarge” icon=”icon-play” link=”https://wellnessmk.com/shop/pojadok/”] [/text_box] [/ux_banner] [/col_grid] [col_grid span=”3″ span__sm=”12″] [ux_banner bg=”21673″ bg_pos=”88% 68%”] [text_box width=”70″ position_x=”50″ position_y=”50″]

своја најдобра верзија

ФИТ МАРАТОН

стопи 3-5 кг за 10 дена

[button text=”ВЛЕЗИ ВО ГРУПА” color=”white” style=”underline” size=”xxlarge” icon=”icon-play” link=”https://wellnessmk.com/21daychallenge/”] [/text_box] [/ux_banner] [/col_grid] [col_grid span=”5″ span__sm=”14″ height=”2-3″] [ux_banner bg=”11875″ bg_size=”medium” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.15)” bg_pos=”51% 30%”] [text_box width=”93″ position_x=”50″ position_y=”100″] [ux_text text_align__sm=”center” text_color=”rgb(247, 124, 0)”]

ЗДРАВО СЛАБЕЕЊЕ БЕЗ ГЛАДУВАЊЕ

[/ux_text] [button text=”ЗЕМИ БЕСПЛАТЕН ПЛАН НА ОБРОЦИ” color=”secondary” style=”underline” size=”xxlarge” icon=”icon-play” link=”https://wellnessmk.com/slabeenje/”] [/text_box] [/ux_banner] [/col_grid] [col_grid span=”5″ span__sm=”12″ height=”1-2″] [ux_banner bg=”8757″ bg_color=”#f77c00″ bg_pos=”71% 19%” video_visibility=”visible” visibility=”hidden”] [text_box width=”70″ width__sm=”60″ position_x=”50″ position_y=”50″]

акција

[ux_countdown size=”268″ bg_color=”rgba(0, 0, 0, 0.1)” year=”2022″ month=”3″ day=”20″ time=”23:00″ t_week=”недела” t_day=”ден/а” t_hour=”час.” t_min=”мин.” t_sec=”сек.”] [button text=”КУПИ” color=”white” style=”underline” size=”xxlarge” icon=”icon-play” link=”https://wellnessmk.com/shop/”] [/text_box] [/ux_banner] [/col_grid] [/ux_banner_grid] [/section] [section label=”Media Right” bg_color=”rgb(193, 193, 193)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.85)” padding__sm=”0px”] [row style=”large” v_align=”middle”] [col span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”]

Добредојде …

Ние сме Горан и Соња, тренери за исхрана. И Ние сме фанови за правилна исхрана и активен начин на живот. Дел сме од заедница на позитивни, енергични и проактивни луѓе, членови на Herbalife Nutrition, и заедно со преку 5 милиони членови од преку 96 земји ја шириме мисијата за здравје, виталност, финансиска независноста и слобода.. 

Кажавме ДА на Herbalife пред 15 години, кога за прв пат ги пробавме производите, и тогаш направивме неверојатни резултати, Горан намали 25 кг. поткожни и стомачни масти а Соња зголеми 8 кг во здрава мускулна маса.

И од тогаш до денес, целото наше семејство ги користиме сите производи и со уживање го стартуваме денот со правилен појадок – чалоја и шејк.

[button text=”Закажи си 1 на 1 советување своја фит форма” link=”https://wellnessmk.com/1-na-1-razgovor/”] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”] [ux_image id=”22998″ width=”71″ height=”130%”] [/col] [/row] [/section] [section bg_color=”rgb(255, 255, 255)” padding__sm=”0px”] [row col_style=”divided”] [col span=”4″ span__sm=”12″ align=”center” animate=”fadeInUp”] [featured_box img=”8687″ img_width=”51″ pos=”center” margin=”px px px px” icon_border=”3″]

Што има тука за тебе ?

Привилегии и можности кои се феноменални, инсипиративни, мотивирачки, привлечни и достапни за секого без разлика на возраст, пол, раса, место на живеење. Шанса за лична промена, твое најдобро издание преку поквалитетна исхрана, подобри навики во исхраната и подобри заработки.

Од мене и целиот Herbalife Nutrition тим на членови добиваш влез во целосно разработен online систем на мотивација, поддршка, менторство и едукација за остварување на твоите цели со исхраната и заработките.

[/featured_box] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″ align=”center” animate=”fadeInUp”] [featured_box img=”8750″ img_width=”51″ pos=”center” margin=”px px px px” icon_border=”3″]

Заедно формираме здрава заедница

И ти и јас ја имаме истата шанса во нашите животи – можностите кои ни доаѓаат можеме да ги искористиме или да ги пропуштиме. И, ако си отворен за информации, немаш его, си подготвен / а да учиш и да се подобруваш, тогаш и твојот успех е неизбежен.

Учејќи да се храниш поздраво и правејќи свој резултат, стануваш обучен тренер за исхрана. Го препорачуваш твојот резултат, твојата програма за исхрана и план на оброци на секој кој ти е драг и сакаш да му помогнеш. Го користиш online системот за поддршка и проектите 21 дневен фит предизвик, Школа за исхрана, Fit Camp, Академија за членови и Академија за супервизори. 

[/featured_box] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″ align=”center” animate=”fadeInUp”] [featured_box img=”8686″ img_width=”51″ pos=”center” margin=”px px px px” icon_border=”3″]

Создаваме резултати кои инспирираат

Нашиот албум со резултати на инспиративни трансформации секојдневно се збогатува со нови и нови. Приказната за мојот резултат можеш да ја прочиташ тука, а тука се безброј други кои секојдневно се дополнуваат.

Секој кој ни се приклучува во нашите проекти и заедница прави резултат. А тоа се подобрени навики во исхраната, нови рутини во денот со избор на храна, распоред на оброци, правилно пиење вода, физичка активност, подобра организација на своето време за себе и се’ друго што го исполнува секојдневието..

 

[/featured_box] [/col] [/row] [/section] [title style=”bold-center” text=”ПРОЕКТИ” icon=”icon-star”] [section label=”ПРОЕКТИ” bg_color=”rgb(193, 193, 193)” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.85)” padding=”0px”] [row style=”large” h_align=”center”] [col span=”6″ span__sm=”12″ bg_color=”rgb(255, 231, 206)”] [ux_image id=”20166″]

Фит предизвик

СОЗДАДИ СВОЈА ПОДОБРА ВЕРЗИЈА ЗА 21 ДЕН
ПРЕДИЗВИКАЈ СЕ НА ПРОМЕНА !
Врати го телото во топ форма и добиј подарок и признание

[button text=”ВЛЕЗИ ВО ГРУПА” color=”secondary” style=”underline” expand=”true” icon=”icon-play” link=”https://wellnessmk.com/21daychallenge/”] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ align=”center”] [ux_image id=”19465″ width=”55″]

Школа за правилна исхрана

Учеството е бесплатно за тебе и сите од твоето семејство и твоите пријатели. Регистрирај се и сподели го линков.

[button text=”ПРИЈАВИ СЕ” color=”secondary” style=”underline” expand=”true” icon=”icon-play” link=”https://wellnessmk.com/shkola/”] [/col] [/row] [/section] [title style=”bold-center” text=”РЕЗУЛТАТИ” icon=”icon-heart” margin_top=”10px”] [ux_gallery ids=”15890,15900,15899,4570,4569,4568,4567,4566,4565,4564,4563,4560,4551,4552,4553,4554,4555,4556,4558,4559,4557,4550,4549,4548,4547,4546,4545,4543,4542,4526,4529,4537,4538,4539,4540,4541,22322,22244,22227,22207,22190,22176,22164,21978,21971,21873,21852,21844,21814,21777″ style=”shade” lightbox=”false” type=”slider” width=”full-width” slider_bullets=”true” auto_slide=”2000″ infinitive=”false”] [title style=”bold-center” text=”ВЛЕЗИ ВО НАШАТА FACEBOOK ГРУПА ЗА ПОДДРШКА” icon=”icon-heart-o” margin_top=”10px”] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″] [ux_image id=”22491″ link=”https://www.facebook.com/groups/slabeenje.mk”] [button text=”ПРИДРУЖИ СЕ” color=”secondary” style=”underline” expand=”true” icon=”icon-play” link=”https://www.facebook.com/groups/slabeenje.mk”] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″ align=”center” visibility=”hide-for-medium”] [ux_image id=”22490″ image_size=”original” width__sm=”45″ link=”https://www.facebook.com/groups/slabeenje.mk”] [/col] [/row] [title style=”bold-center” text=”ПРИКЛУЧИ СЕ ВО НАШИОТ ТИМ” icon=”icon-clock” margin_top=”10px”] [row style=”collapse” v_align=”middle”] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”21400″] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”5% 5% 5% 5%” max_width=”520px”] [button text=”ПРИЈАВИ СЕ” color=”secondary” style=”underline” expand=”true” icon=”icon-play” link=”https://wellnessmk.com/kariera/”] [/col] [/row] [ux_banner height=”318px” bg=”4059″ bg_color=”rgb(140, 202, 1)” bg_pos=”22% 29%” divider_top=”arrow-2″] [text_box width=”91″ width__sm=”100″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Стани ЧЛЕН

Сакаш да стартуваш своја деловна активност и да изградиш интернационална кариера во 96 држави а притоа да заработуваш на 4 различни начини ?

[button text=”Побарај линк за ZOOM на viber” color=”white” style=”shade” size=”large” link=”https://msng.link/o/?38974246801=vi”] [button text=”Аплицирај за соработник” color=”white” size=”large” link=”https://wellnessmk.com/kariera/”] [/text_box] [/ux_banner] [title style=”bold-center” text=”ПРОГРАМИ ЗА СЕЧИЈА ЦЕЛ” icon=”icon-checkmark” margin_top=”10px”] [ux_product_categories style=”overlay” width=”full-width” columns=”8″ depth=”3″ animate=”bounceInUp” show_count=”0″ image_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.08)” image_hover=”zoom” text_pos=”middle” text_size=”small”] [title style=”bold-center” text=”ПРЕПОРАЧУВАМ” icon=”icon-shopping-basket” margin_top=”10px”] [ux_products style=”normal” columns=”6″ depth=”1″ slider_nav_style=”circle” slider_bullets=”true” auto_slide=”2000″ show_rating=”0″ equalize_box=”true” ids=”21072,19106,20880,4457,4490,10765″] [title style=”bold-center” text=”Следи не на Instagram” icon=”icon-instagram” margin_top=”10px”] [ux_instagram_feed username=”slabeenje.mk” type=”slider” width=”full-width” columns=”6″ slider_bullets=”true” auto_slide=”2000″ visibility=”hidden”]