Издвоени производи кои најчесто ги препорачуваме во различни програми за слбаеење. За да слабееш, можеш да комбинираш од производиве заедно со шејк или да ги користиш сите.

Важно: побарај не на +38974246801 за да ти дадеме препорака за комбинација од производи и твој план на оброци. Не сме сите исти, па затоа пристапуваме инвидиуално со секој наш клиент.