Herbal Aloe – алоја концентрат

1,950 ден

Создаден од листот на алоја вера, Herbal Aloe концентратот е освежителен напиток што содржи сок од алоја вера и на водата ѝ дава освежителна цитрусна нота.

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

 

Исчисти
Herbal Aloe – алоја концентрат