Комплекс витамини и минерали за жени Формула 2

  • Целосна нутриционистичка поддршка, со сите 24 клучни нутриенти,
    меѓу кои и микронутриенти, коишто телото не може да ги создаде или
    не ги создава во доволни количини.
  • Создаден е специјално за мажи и жени со цел да ја обезбеди оптималната
    количина витамини и минерали што му е потребна на телото.
  • Развиен од стручњаци за исхрана и поткрепен од проверена наука.

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Формула 2 - комплекс витамини и минерали за жени
Комплекс витамини и минерали за жени Формула 2