Гел што го зацврстува пределот околу очите

1,980 ден

Го подобрува изгледот на деликатниот предел околу очите на тој начин што ја зголемува еластичноста на кожата.*

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Гел што го зацврстува пределот околу очите

1,980 ден