Herbal Aloe Балсам за зајакнување на косата

690 ден

Трансформирајте ја вашата коса со балсам кој го зајакнува влакното, правејќи ја косата помека и посвиленкаста по само една употреба. Herbal Aloe Балсамот за зајакнување на косата содржи формула која ја зачувува бојата на косата и е збогатен со пченичен протеин.

  • без додадени парабени
  • содржи билки
Herbal Aloe Балсам за зајакнување на косата
Herbal Aloe Балсам за зајакнување на косата

690 ден