Herbalife членски пакет (HMP)

3,153 ден

Членски пакет на Herbalife Nutrition за упис во компанијата.
Си овозможувате траен доживотен попуст од 25-50% за користење на производите и можност за градење на сопствен бизнис со заработки на 4 различни начини.

Соржи Формула 1 шејк со вкус на ванила, шејкер, кутија за брикети, дозерка, брошура за деловна можност и производи, беџ, ценовник, ДВД со информации за Herbalife, договор за упис на членови, златен стандард.

SKU: 5451 Категорија:

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_video url=”https://youtu.be/azKDvBywZdE”]

[ux_video url=”https://youtu.be/pxtCiH9YG6Q”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_video url=”https://youtu.be/_DnQAzjbRss”]

[/col]

[/row]