Заштитен хидрантен крем со SPF 30

2,380 ден

Долготраен хидрантен крем што ја прави кожата мека и мазна. Обезбедува заштита против широк спектар на УВ-А и УВ-Б зраците.

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Заштитен хидрантен крем со SPF 30

2,380 ден