Изотоник H24 Hydrate

2,140 ден

H24 Hydrate  е некалоричен електролитен напиток  за поголем внес на течности. Обезбедува 100% од препорачаниот дневен внес на витамин Ц што помага во намалување  на заморот и истоштеноста.

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Изотоник H24 Hydrate izotonik h24 hydrate
Изотоник H24 Hydrate

2,140 ден