Tag Archives: фит форма

Стопи го салото со овие вежби во 5 минути

stopi go saloto, стопи го салото

Стануваш наутро, и … Стопи го салото со овие вежби во 5 минути.Во ритуалот додади 1 чаша вода, 1 часа чалоја и овие 5 минути. На овој начин го будиш телото, го активираш метаболизмот, го загреваш салото – го топиш. Бустираш енергија за цел ден. Практикувај ги барем 3 дена и увери се во разликата. [ … ]