Стопи го салото со овие вежби во 5 минути

Стануваш наутро, и … Стопи го салото со овие вежби во 5 минути.
Во ритуалот додади 1 чаша вода, 1 часа чалоја и овие 5 минути. На овој начин го будиш телото, го активираш метаболизмот, го загреваш салото – го топиш. Бустираш енергија за цел ден.

Практикувај ги барем 3 дена и увери се во разликата. Сигурен сум дека ќе ти станат лесна навика, за утринско уживање.

Наша препорака за подобрена исхрана за топ форма и правилно топење на салото

Related posts