profile-pic
Кармен и Сашо Михајловски President's Team, Скопје, Македонија

Заедно работиме скоро 30 години досега. И навистина сме благодарни што на време или на свои 22 години ја запознавме оваа деловна можност. Ја користиме константно и во целиот овој процес (или пат со Herbalife Nutrition) навистина ги остваривме сите наши соништа, желби. И навистина уживаме. И она што го посакуваме за сите кои сега влегуваат во Herbalife Nutrition е да за одредено време ги почуствуваат сите благодети што оваа деловна можност ја нуди, а тука сме ние како ментори со цела екипа од Македонија да ви помогнеме на тој пат во остварување на целите.

profile-pic
Гордана Крстановска GET Team 2.5k, Скопје, Македонија

Економист сум по професија, со работно искуство од 18 г. на факултет. Пред 14 години кога барав промена ги сретнав овие фантастични производи по препорака на моја колешка направив промена. На мојот прв резултат ги добив своите први клиенти. На тој начин сватив дека можам со препорака на она од што сум задоволна да си обезбедам дополнителен приход, тие 100 евра за мене значеа промена на квалитет на живот бидејќи работев за просечна плата од 250 евра месечно. И така, препорачувајќи ги овие фантастични производи и можноста која што ја нуди компанијата Herbalife Nutrition се создаде задоволен тим од членови и клиенти, не само во Македонија туку насекаде низ свет. Пред 6 години, нормално, си дадов отказ за да се посветам на ова што го живеам и го сакам. Во просек Herbalife Nutrition ми исплаќа 5000 евра месечно. Меѓутоа она што е подрагоцено за мене е тоа што начинот на живот во оваа компанија, работата од дома, можноста да нема лимити, да нема ограничувања и оваа слобода којашто ја имам за мене навистина нема цена.

profile-pic
Мартин Стоевски GET Тeam, Крива Паланка, Македонија

Јас сум дипломиран криминалист, бев кратко време инспектор во полициска станица меѓутоа воопшто не си го видов животот да работам од 9 до 17, во 4 смени, празници, делници за 24.000 ден. плата. Во тој момент кога јас дадов отказ од таква „сигурна државна стабилна работа“ сите околу мене ме правеа луд, забеган, ми го испрале мозокот, како и да е. Меѓутоа денеска, сите тие луѓе ми велат „Еее, имаше среќа, ти се погоди на тебе“. Затоа што начинот живот и слободата која имам денес за себе и своето семејство, никој од нив ја нема. Уживам во секој момент и во секој ден, помагајќи им на луѓето подобро да се хранат и подобро да заработуваат, а за тоа компанијата Herbalife Nutrition месечно ме исплаќа и повеќе од надпросечно за Македонија.

profile-pic
Горан Димитровски World Тeam, Скопје, Македонија

По професија сум дипломиран инженер и менаџер. Немав никакво предзнаење со исхрана и мрежен маркетинг пред да се запознаам со Herbalife Nutrition. Се' што знам и користам денес научив во системот на обука. Се започна со мојата желба да намалам килограми и да си ја подобрам исхраната. Мојот најнов резултат од пред 2 и пол години е -30 кг. Решив да се вратам на добрите и правилни навики и мојата дневна рутина која си ја практикував. Продолжив да го препорачувам мојот резултат и начинот на кој го направив. Инаку, јас сум вработен во класичен систем на работа од 8 до 16, ова е моја дополнителна работа. Со оваа активност од 1-2 часа дневно, најчесто попладне, заработувам во просек помеѓу 400 и 500 евра месечно.

profile-pic
Бојана Андонова GET Team, Неготино, Македонија

Со Herbalife Nutrition се започнав за да намалам на килограми а останав да промовирам здрав и активен начин на живот. Откако јас намалив 7 кг и мојот сопруг 18 кг, околината го препозна нашиот резултат, и така почнавме да го работиме Herbalife иако не ни беше во план. Бидејќи јас и мојот сопруг доаѓаме од приватниот сектор и имаме сопствени бизниси. Со Herbalife најмала заработка во месец ни е $долари а најголемата заработка 6000 евра, а месечните заработки ни се над 1500 евра.

Start typing to see posts you are looking for.