Се прикажуваат сите 5 резултати

Програма за слабеење – MINI

Програмата е за 3 недели - вистински старт за своја најдобра верзија.

Herbal Aloe – алоја концентрат

Создаден од листот на алоја вера, Herbal Aloe концентратот е освежителен напиток што содржи сок од алоја вера и на водата ѝ дава освежителна цитрусна нота. Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801  

Формула 3 протеински додаток

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

Програма за слабеење – BOOM

Програмата е за 3 недели – вистински старт за своја најдобра верзија.

Програма за слабеење – LIGHT

Програмата е за 3 недели - вистински старт за своја најдобра верзија.