Гурманска супа од домати

2,240 ден

Гурманската супа од домати е солена и хранлива инстант ужина со медитерански билки за одличен вкус. Со околу 104 калориво една порција, оваа супа е одлична ужина, а нема да чувствувате вина кога ќе ја јадете.

Дознај повеќе за попустите за членови. Контактирај не на +389 74 246801

gurmanska supa od domati гурманска супа од домати
Гурманска супа од домати

2,240 ден