Tag: мускулна маса

 • Типови на мускули

  01/03/2023
  Dr. David Heber ни зборува за трите различни типови на мускули кои користат масти и јаглени хидрати за енергија: црвени,…
 • Фит камп на отворено

  Што е креатин и зошто ни е потребен ?

  30/10/2019
  Креатинот е еден од основните енергетски извори за мускулната активност. Тоа е природна супстанца која се наоѓа во телото и…